İki sevgiliyi İstanbul Boğazı ayırdı!

İsviçre’de okuyan ve Sevgililer Günü’nü geçirmek için İstanbul’a tatile gelen Moğolistanlı genç sevgililer boğazda boğularak öldü.

İki sevgiliyi İstanbul Boğazı ayırdı!

Görgü tanıkları, erkek arkadaşı Boğaz’a düşünce onu kurtarmak isteyen kız arkadaşının da denize atladığını söyledi. Ülkelerinde tanınan ailelerinin çocukları olduğu öğrenilen çiftin cesetleri bulundu.

İsviçre’de öğrenci olan Sereter Bat Erdene ile kız arkadaşı Sarengerel Dorlıg Jav, 7 Şubat’ta İstanbul’a gelerek Beşiktaş’ta 5 yıldızlı  bir otele yerleşti. İddialara göre dün Sereter Bat Erdene otelin deniz kıyısında bulunan istinat duvarında yürümeye başladı. Bu sırada dengesini kaybederek suya düştü.

Olayı gören kız arkadaşı da hemen Erdene’nin peşinden denize atladı. Durumu fark eden otel görevlileri de olay yerine koştu. Ancak 2 öğrenci de dalgaların arasında kayboldu.

Durum polise bildirildi. Yapılan aramalarda önce Sarengerel Dorlıg Jav’in cesedine ulaşıldı. Daha sonra yapılan aramalarda  Sereter Bat Erdene’nin de cansız bedeninin bulunduğu öğrenildi.

OLAYI OTEL KAMERALARI GÖRÜNTÜLENDİ

Boğularak hayatını kaybeden Sereter Bat Erdene’nin babasının  Moğolistan’da bir milletvekili olduğu belirlendi.

Yetkililer olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü otel güvenlik kameralarının olayı görüntülendiğini belirttiler. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

BABASI ÜNLÜ BİR SİYASETÇİ

Hayatını kaybeden gençlerden Sereter Bat Erdene’nin babası, Moğolistan’ın en ünlü isimlerinden Badmaanyambuugiin Bat-Erdene. Moğolistan’ın en tanınmış güreşçilerinden biri olan 50 yaşındaki Badmaanyambuugiin Bat-Erdene, 2004’ten bu yana milletvekili. Deneyimli siyasetçi, 2013’teki cumhurbaşkanlığı seçimlerinde muhalefetin adayıydı. Yüzde 42 oy aldığı seçimleri Tsakhiagiin Elbegdorj’a kaybetmişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X