‘İkinci hayatımı yaşıyorum’

Whitefest 2017 kapsamında Uludağ’da gerçekleşen konserine nişanlısı Ümit Cem Şenol’la gelen Hande Yener, çok mutlu günler geçirdiğini söyledi.

‘İkinci hayatımı yaşıyorum’

FIRAT TORAMAN

SAHNEDE ÖZEL BİR KUTLAMA

Konserde Hande Yener’i bir sürpriz bekliyordu. 44 yaşına basan Yener, nişanlısı Ümit Cem Şenol’un açtırdığı doğum günü pankartını görünce şaşırdı. Üzerinde nişanlısının fotoğrafının yer aldığı pankartı öpen sanatçı, ‘Bana ‘Ne zaman evleneceksiniz?’ diye soruyorlar. Ben de çok merak ediyorum bu konuyu ama bizim nikahımız da nişanımız gibi ani olur. Nişanlı olmak çok güzel, kendimi genç bir kız gibi hissediyorum’ dedi. 

KİMSE BENİ AŞAĞILAYAMAZ

Sevgilisiyle yaş farkını eleştirenlere cevap veren Hande Yener, ‘Gazetelerde Hande’nin yanına 44, Cem’in yanına 32 yazılsa da ben bu durumla eğleniyorum. Yaş takıntısı herkeste var galiba’ dedi. Eleştirilere açık olduğunu ama aşağılanmak konusuna tahammülü olmadığını belirten Yener, ‘Bunun için mahkeme açıp hakimleri uğraştırmaya değmez. İnsanların haddini bilmemesi durumunda haddini bildiriyorum’ diye konuştu.

Hande Yener’in nişanlısı Ümit Cem Şenol konseri Bursalı dostu Kayhan İskenderoğlu’yla izledi.

Hande Yener, dansçılarıyla çıktığı sahnede kendisini izleyen binlerce sevenine keyifli anlar yaşattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X