İkinci kez babalık heyecanı yaşayan Berkay’dan şaşırtan istek!

İkinci kez baba olmaya hazırlanan ünlü şarkıcı Berkay Şahin, eşi Özlem Ada Şahin’den 3’üncü çocuğu da istediğini söyleyerek herkesi şaşırttı.

İkinci kez babalık heyecanı yaşayan Berkay’dan şaşırtan istek!

Özlem Ada Şahin’le dünya evine girdikten kısa bir süre sonra bebek haberini veren ünlü şarkıcı Berkay Şahin, ikinci kez baba oluyor. 3’üncü çocuğu da istediğini söyleyen şarkıcı, yaşadığı heyecanı anlattı.

“BİZ BEBEĞİ SAKLIYORDUK AMA ÖĞRENİLDİ”

Önceki akşam muhabirlerin sorularını yanıtlayan Berkay Şahin, ikinci kez baba olmasıyla alakalı şöyle konuştu: “Allah’ın izniyle böyle bir durum var. Biz 3 ay olmadan böyle bir şeyi söylemek istemiyorduk ama dün bir şeyler söylenmiş, bir şeyler oldu öğrenildi. Ama olsun ya Allah nazardan kötü gözden hepimizin evladını sakınsın.”

“BEN 3 ÇOCUK İSTİYORUM”

Şarkıcı, muhabirleri 2 bebek arasında yaş farkının olmadığını söylemesine ise “3’üncü bebekte yaş farkını tutarız inşallah. Allah nasip ederse ben 3 çocuk istiyorum.” cevabını verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X