İkinci yarı çetin geçecek

Bursaspor’un orta sahadaki dinamosu Stephane Badji, OLAY SPOR’a konuştu.

İkinci yarı çetin geçecek

‘Bu sezon lig oldukça zorlu’ diyen Senegalli futbolcu ‘Dikkatli olmalıyız. Kendi kaderimizi kendimiz çizeceğiz. Devre arasından sonra daha iyi bir ritim yakalayacağımızı umuyorum’ şeklinde konuştu. 

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in ilkyarısının son haftasında pazar günü Evkur Yeni Malatyaspor’u konuk edecek. Yeşil beyazlı takımın orta sahadaki dinamosu Stephane Badji, ikinci devreden beklentileri için OLAY SPOR’a özel açıklamalar yaptı. İlk olarak Göztepe karşılaşmasını değerlendiren tecrübeli orta saha oyuncusu ‘Göztepe’yle oynamak her zaman zordur. Şans da yakaladık ama değerlendiremedik. Ama bakıldığında sonuç da kötü değil. Bazen önemli olan şey maçı kaybetmemektir’ dedi. 

TOPLA OYNAMAYI SEVERİM

İstedikleri oyunu genel olarak sahaya yansıtamadıklarını ifade eden Senegalli futbolcu ‘Oyundan memnun değilim kendimden başlayarak. Bazen kaybetmemek önemli. Göztepe gibi zor bir deplasmandan alınan 1 puandan memnunum. Sahada ritmimizi bulmak bazen zor oluyor. Ben de topla oynamayı seven bir oyuncuyum. Ama bazen bazı şeyleri bir araya getirmek zor oluyor. Bunda yorgunluğun da faktör olduğunu düşünüyorum’ diye konuştu. 

SEZONA İYİ BAŞLAMADIK

Ligin ikinci yarısının çok daha zorlu geçeceğini ifade eden Badji şöyle konuştu: ‘Birçok maç oynadık ve daha iyi ritmi bulacağımızı düşünüyorum. Sezona iyi başlayamadığımızı biliyoruz. Ama önemli olan ikinci yarı. Oldukça sıkı geçecek. Çünkü bu sezon lig oldukça zorlu. Bence ilk olarak yapmamız gereken devreyi galibiyet alarak kapatmak ve sonrasında 10 günlük dinlenmeyle her şeyi yoluna koymak. Dikkatli olmalıyız. Kendi kaderimizi kendimiz çizeceğiz. Ben her şeyin daha iyi olacağını düşünüyorum.’ 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X