İkisi de diken üstünde

Pazartesi günkü karşılaşma çok şeye gebe… Bursaspor camiası galibiyetle birlikte özlenen futbolu da sahada görmek ve kara bulutların biraz olsun dağılmasını bekliyor.

İkisi de diken üstünde

Spor Toto Süper Lig’de 5. hafta bir Anadolu derbisine şahitlik edecek. Pazartesi Atatürk Stadı’nda oynanacak Bursaspor-Eskişehirspor randevusu daha şimdiden haftanın en çok merak edilen maçlarından biri konumunda. Çünkü her iki takımda şu an ligde adeta yokları oynuyor. 

Bursaspor’un 3, rakip Eskişehirspor’un ise 4 puanı bulunuyor. Lige iyi giriş yapamayan her iki takımın teknik direktörü de şu an diken üstünde. Gerek Ertuğrul Sağlam, gerekse Michael Skibbe eleştiri oklarının hedefindeki isimler. 

SAĞLAM DEĞİŞİKLİK YAPACAK

Bursaspor’da Sağlam’a alınan sonuçlarla birlikte istenilen futbolun da sahaya yansıtılmaması nedeniyle eleştiler var. Ve camia, pazartesi günkü maçtan iyi bir sonuçla birlikte pozitif bir futbol bekliyor. Sağlam’ın bu karşılaşmada sahaya süreceği 11’de merak ediliyor. Tecrübeli teknik adamın hücumsal ağırlıklı bir kadroyla maça başlayacağı ve bazı isimleri yedek kulübesine çekebileceği öğrenildi.  

SKİBBE’NİN SON MAÇI OLABİLİR

Rakip Eskişehirspor’da ise bu zorlu 90 dakika Teknik Direktör Michael Skibbe’nin son şansı olarak görülüyor. Kırmızı siyahlı ekibin son olarak evinde oynadığı ve 3-0 mağlup olduğu Kasımpaşaspor maçı sonrası Alman teknik adam tribünler tarafından istifaya davet edilmişti. Her iki takım arasında geçen sezon oynanan maçlar ise beraberlikle sonuçlanmıştı. Bursa Atatürk Stadı’ndaki karşılaşma 2-2, deplasmandaki randevu ise golsüz eşitlikle tamamlanmıştı.

 

İKİ TAKIM ARASINDAKİ SON MAÇLAR

2012-2013 SEZONU

Eskişehirspor-Bursaspor: 2-2

Bursaspor-Eskişehirspor: 0-0

2013-2014 SEZONU

Eskişehirspor-Bursaspor: 2-0

Bursaspor-Eskişehirspor: 4-1 (kupa)

Bursaspor-Eskişehirspor: 3-1

Eskişehirspor-Bursaspor: 1-0 (kupa)

2014-2015 SEZONU

Bursaspor-Eskişehirspor: 2-2

Eskişehirspor-Bursaspor: 0-0

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X