İkisi de sevindi!

Oynadıkları iki maçı da yitiren Özlüce Anadolu Lisesi ile Ergin Ağaç Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi 2-2 berabere kalarak organizasyonu 1’er puanla tamamladılar.

İkisi de sevindi!

TOLGA ÖZTAŞ

Okullarası 1. Küme Genç Erkekler Futbol B Grubu’nda Özlüce Anadolu Lisesi ile Ergin Ağaç Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi 2-2 berabere kaldı. Maça iyi başlayan Ergin Ağaç, 23 ve 29. dakikadalarda Hakkı’nın attığı gollerle ilk yarıyı 2-0 önde kapattı. İkinci yarıda oyuna tutunan Özlüce Anadolu Lisesi, önce 40’ta Onur Can ile farkı 1’e indirirken 69. dakikada ise Uraltan’ın golüyle beraberliği yakaladı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca her iki takımda B Grubu’nu 1’er puanla noktaladı.

SAHA: Atıcılar-1

HAKEMLER: Abbas Özer (**), Alper Cesur (**), Furkan Özeren (**)

GOLLER: Dk.23-29 Hakkı (Ergin Ağaç) Dk.40 Onur Can, Dk.69 Uraltan (Özlüce)

ÖZLÜCE ANADOLU LİSESİ: Selim (*), Berk (**), Burak (**), Faruk (*), Çağrı (**), Melih (**), Alptekin (**), Uraltan (***), Onur Can (***), Enes (**), Mustafa (*)

ERGİN AĞAÇ MTAL: Gürkan (*), Eren (*), Ümit (**), Alper (**), Cemal (*), Sertan (**), Yiğitcan Yüksel (**), Yiğitcan Kırcal (*), Hakkı (***), Yunus (**), Sercan (**)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X