İkisi de vedalaştı

Hem Fernandao, hem Josue kupa maçı sonrası takım otobüsünde arkadaşlarına teşekkür ederek yeşil beyazlı formaya veda etti.

İkisi de vedalaştı

Bursaspor’da yaprak dökümü başladı. Yeşil beyazlı kulüple sözleşmeleri sona eren Jose Fernandao ve Felipe Josue, kupa maçı sonrası takım otobüsünde arkadaşlarıyla vedalaştılar. Her iki isminde Bursaspor defterini kapattıklarını söylediği ifade edildi.

2014-2015 sezonunu gol kralı olarak tamamlayan ve Fenerbahçe’yle prensip anlaşmasına varan Fernandao, sosyal medya hesabından da veda niteliğinde bir mesaj yayınladı. Madalyanın fotoğrafını instagram hesabına yükleyen ve Bursaspor taraftarına mesaj yollayan Brezilyalı oyuncu şu ifadeleri kullandı: 

TARAFTARA TEŞEKKÜR ETTİ

‘Bugün hayatımda bir sayfa kapanıyor. İkincilik dahi olsa bu madalya benim için çok büyük anlam ifade ediyor. Öncelikle Tanrı’ya bana bu sezon başarmamı sağladıkları için teşekkür ederim. Ve tabi ki takım arkadaşlarıma da. Sonrasında aileme, eşime ve çocuklarıma teşekkür ederim. Onlar daima benim yanımdaydılar. Tüm Bursaspor taraftarına da ilk günden beri bana verdikleri bütün destek ve gösterdikleri ilgi için çok teşekkür ederim. Yolumu aydınlatan Tanrı bana ve aileme en iyi yeri gösterecektir’ Fernandao’nun 9 Haziran’da Fenerbahçe’yle sözleşme imzalaması bekleniyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X