İkisine de yaramadı!

Küme düşmeme mücadelesi veren Alacahırkaspor ile Tofaş 2-2 berabere kalarak bitime 3 hafta kala kümede kalma umutlarını iyice azalttı.

İkisine de yaramadı!

TOLGA ÖZTAŞ

1. Amatör Küme 3. Grup’ta alt sıraları yakından ilgilendiren kritik maçta Alacahırkaspor’la Tofaş 2-2 berabere kaldı. Atıcılar-2 Sahası’nda oynanan karşılaşmada Tofaş 6. dakikada Akın’la 1-0 öne geçti. Alacahırkaspor 23 ve 36’da Mesut’un attığı gollerle devreyi 2-1 üstün tamamladı. 50. dakikada sahneye çıkan Onur Bayat ise Tofaşşspor adına attığı golle maçın skorunu tayin etti: 2-2. Alınan bu sonucun ardından iki takımda çok kritik 2 puandan olarak kümede kalma şanslarını büyük mucizelere bıraktı.

SAHA: Atıcılar-2

HAKEMLER: Gürkan Kınay (**), Çetin Öğüt (**), Aykut Koç (**)

GOLLER: Dk.6 Akın, Dk.50 Onur Bayat (Tofaş), Dk.23-36 Mesut (Alacahırka)

ALACAHIRKASPOR: Cem (**), Emin (**), Emre (*), Mehmet (**), Alper (**), Şafak (*), Kıvanç (*), Ümit (**), Mümin (*), Serkan (**), Mesut (***)

TOFAŞ: Ahmet (*), Olcay (**), Akın (**), Gökmen (*), Onur Esmer (*), Onur Bayat (**), Berke (*), Ertan (**), Burak (*), Enver (**), Burkay (**)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X