İkisine de yaramadı!

Orta sıra mücadelesi veren Yıldırım Belediyespor ile Cihanspor berabere kaldı ve üst sıralara tırmanma yolunda önemli kayıp yaşadılar.

İkisine de yaramadı!

TOLGA ÖZTAŞ

U-16 Elit Yaş Ligi 1. Grup’ta dün oynanan 9. hafta maçında Yıldırım Belediyespor ile Cihanspor sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı. Karşılaşmanın ilk yarısında gol sesi çıkmazken ikinci yarıya hızlı başlayan Cihanspor, 49. dakikada Ogün ile 1-0 öne geçti. Yıldırım Belediyespor 58 ve 64’te Muhammet ile bulduğu gollerle 2-1’lik üstünlüğü yakaladı. Ancak maçı bırakmayan Cihanspor 71’de Can ile skoru 2-2’ye getirdi. 77’de Cihanspor’dan Haktan ile Yıldırım Belediyespor’dan Zekeriya kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı ve mücadele 2-2 sona erdi.

SAHA: Atıcılar-2

HAKEMLER: Habibe Yorgun (**), Ceren Bensu Arslan (**), Merve Kopuz (**)

GOLLER: Dk.49 Ogün, Dk.71 Can (Cihan), Dk.58-64 Muhammet (Yıldırım B.)

KIRMIZI KARTLAR: Dk.77 Haktan (Cihan), Dk.77 Zekeriya (Yıldırım B.)

CİHANSPOR: Emir (**), Ahmet (**), Ünal (*), Orhan (**), Mustafa (**), Mehmet (**), Haktan (*), Hamza (**), Eren (*) (Dk.41 Can ***), Serkan (**), Ogün (***)

YILDIRIM BELEDİYESPOR: Mahmut (**) (Dk.41 Zekeriya *), Enver (**), Hakan (*), Kerem (*), Alperen (**), Emircan (*), Serhat (**), Bilal (**), Sergen (**), Burak (**), Sinan (*) (Dk.41 Muhammet ***)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X