‘İktidar yürüyüşü Bursa’dan başladı’

CHP Bursa Teşkilatı, örgüt toplantısında buluştu. İlçelerin ardından İl Başkanlığı’nın düzenlediği örgüt toplantısına partililer büyük ilgi gösterdi.

‘İktidar yürüyüşü Bursa’dan başladı’

AYKUT GÜNGÖR

 

Toplantının açılışında konuşan CHP İl Başkanı Şadi Özdemir, göreve geldikleri günden bu yana birlik ve beraberlik içerisinde çalıştıklarını belirterek, iİktidar yürüyüşünün Bursa’dan başladığını söyledi. 

580 kişiye ihtiyaç duydukları inceleme ve çalışma masalarına 605 kişinin başvurduğunu bildiren Özdemir, iktidar aşkı için halkın büyük bir azim içerisinde olduğunu ve CHP’nin gücünün her geçen gün arttığını vurguladı. Örgüt içerisinde görev yapan tüm milletvekili, ve parti yöneticileri ile birlikte çalışmak için hazır olduklarını ifade eden Özdemir, büyük bir aile olduklarını bazı anlaşmazlıklar olsa da bunun kardeşliklerini etkilemeyeceğini söyledi. 

İlçelerde 3 ayda bir örgüt toplantılarının yapılacağını belirten Özdemir, İlçe toplantılarının ardından il toplantılarının da düzenli yapılacağını anlattı.

KILIÇDAROĞLU GELİYOR

Hükümetin icraatlarını eleştiren ve sorunları çözecek tek partinin CHP olduğunu dile getiren Şadi Özdemir, iktidarın sürekli muhalefet partilerine bir saldırı içerisinde olduğunu söyledi. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 13-14 Mayıs tarihlerinde Bursa’ya geleceğini de açıklayan Özdemir, Genel Başkan’ın toplumun her kesimi ile buluşacağını sözlerine ekledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X