İl Genel Meclis Başkanı Muhtarlar İle Bir Araya Geldi

Bilecik İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım, köy muhtarları bir araya gelerek sıkıntı ve isteklerini dinledi. Yıldırım, Bilecik Pazarı’nın kur…

İl Genel Meclis Başkanı Muhtarlar İle Bir Araya Geldi

Bilecik İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım, köy muhtarları bir araya gelerek sıkıntı ve isteklerini dinledi. Yıldırım, Bilecik Pazarı’nın kurulduğu her pazartesi günü, köylerinden il merkezi gelen muhtarlar ile Bilecik Belediyesi Sosyal Tesisleri Çay Bahçesi’nde bir araya geliyor. Muhtarlarla her hafta birlikte olmaktan son derece mutlu olduğunu belirten Serkan Yıldırım, “Muhtarımız bizim ellerimiz ayaklarımız. Köylerdeki sorunları bizlere iletiyorlar ve bizler de elimizden geldiği sürece dertlerine deva olmaya çalışıyor. Bu söyleşiler geleneksel hale geldi. Şehir dışı bir programım olmadığı sürece her hafta pazartesi günü burada toplanıyoruz” dedi. Bilecik Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar ise, her pazartesi düzenli olarak toplandıklarını belirterek, “Muhtarlarımızın şikayetlerini dinliyoruz ve çözüm yolları bulmaya çalışıyoruz. Sohbet havasında toplantılarımız gerçekleşiyor” diye belirtti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X