İl milli eğitim danışma komisyonu toplandı

Bursa İl Milli Eğitim Danışma Komisyon Toplantısı, Muradiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirildi.

İl milli eğitim danışma komisyonu toplandı

Vali Yardımcısı Yalçın Bulut’un başkanlık ettiği komisyon toplantısına İl Milli Eğitim Müdür Vekili Necdet Sezer’in yanı sıra kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, belediyeler, sivil toplum kuruluşları, emniyet, sendikalar ve Uludağ Üniversitesi temsilcileri ile eğitim yöneticileri katıldı. Kurulda ayrıca üye olarak öğretmen, öğrenci ve veliler de yer aldı.

Eğitim çalışmalarına katkı sağlayan faaliyetlerin Bursa’da yapılan çalışmaların en önemlilerinden birisi olduğunu ifade eden Vali Yardımcısı Yalçın Bulut, “İçinde bulunduğumuz zaman diliminde, bugünkü şartlarımıza bakarak Bursa eğitiminin ihtiyaçlarını araştıracağız. Yılda 2 kez gerçekleştirilen İl Milli Eğitim Danışma Komisyonu’nda alınan kararların, bundan sonra yapılacak eğitim çalışmalarına ışık tutacağına inanıyorum” dedi.

İl Mili Eğitim Müdür Vekili Necdet Sezer de, “İl Milli Eğitim Danışma Komisyonu’nun amacı, eğitim ve öğretim hizmetlerinin il düzeyinde sürdürülmesinde karşılaşılan sorunlar hakkında milli eğitimin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda çözüm önerileri hazırlamaktır” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X