İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun : “Keltepe Kayak Merkezi Tamamlandığında Karabük’ün Çehresi Değişecek”

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, Keltepe bölgesine yapılacak olan kayak merkezinin tamamlanmasıyla Karabük’ün çehresinin değişeceğini ifad…

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun : “Keltepe Kayak Merkezi Tamamlandığında Karabük’ün Çehresi Değişecek”

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, Keltepe bölgesine yapılacak olan kayak merkezinin tamamlanmasıyla Karabük’ün çehresinin değişeceğini ifade etti. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Serkan İnal ve köy muhtarları ile birlikte Keltepe bölgesine yapılacak olan kayak merkezi için devam eden yol açma çalışmalarını inceledi. İnceleme sırasında Keltepe Kayak Merkezi’nin günlük bin 200 kişiye hizmet verebilecek bir tesis olacağını belirten İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uzun, “Keltepe Kayak Merkezi yapılacak bölgede dozerlerimiz çalışmalara başladı. İl Genel Meclisimiz tarafından da yol ağına alındı. Resmi prosedürlerde tamamlandı ve kısa süreli gecikmelerimizde bu sebeplerden dolayı olmuştu. Bilindiği üzere burada 958 metre kayak pisti olan uzunluğunda ve günlük bin 200 kişiye hizmet verebilecek çok güzel bir tesis oluşacak. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Genel Müdürlük tarafından ihalesi yapıldı. Buranın yolunu açmakta İl Özel İdaresi olarak bize düştü. Yine İl Özel İdaresi olarak ormandan kiralamasını biz yapmıştık ve 7-8 yıldır kirasını da ödemekteydik. Sonuç itibari ile gerçekten bu proje tamamlandığında bu tesisin Karabük’ün çehresini değiştirebileceğini düşünüyorum. Bu anlamda da Valilerimize, Milletvekillerimize ihalenin sonuçlanmasında ve yapılmasında da emeği geçen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Mehmet Ali Şahin Bey’e, AK Parti Karabük Milletvekili Sayın Osman Kahveci Bey’e çok teşekkür ediyorum. Gerçekten çok önemli ve Karabük’te kalıcı olacak bir proje, tekrar emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X