‘İlaç gibi geldi’

Gaziantepspor karşısında bu sezon 3. kez penaltıya sebep olan ve bu hatasını beraberlik golüyle telafi eden İsmail Konuk ‘Bu galibiyete camia olarak ihtiyacımız vardı. Son dakikada gelen gol de güzel oldu’ dedi.

‘İlaç gibi geldi’

Sezon başında Akhisar Belediyespor’dan transfer edilen başarılı stoper İsmail Konuk bu sezon 3. penaltısını yaptırdı. 

Ligin ilk yarısındaki Kayseri ve Kasımpaşa maçlarında topa elle müdahale ettiği gerekçesi rakiplere penaltı kazandıran İsmail Konuk’un kaderi Gaziantepspor karşısında da değişmedi. Tecrübeli stoper karşılaşmanın 5. dakikada Ghilas’ın ortasında topun ele çarpmasıyla birlikte yeniden penaltıya sebep oldu. 

Artık çıkış zamanı

Tecrübeli stoper İsmail Konuk, ihtiyaçları olan 3 puanı savaşarak elde ettiklerini söyledi. Takım olarak iyi bir mücadele örneği ortaya koyduklarını belirten İsmail ‘Bu galibiyete camia olarak ihtiyacımız vardı. Son dakikada gelen gol de güzel oldu. Attığım gole çok sevindim. Müthiş bir duyguydu. Bu galibiyet bize ilaç gibi geldi. Sıkıntılı süreçten geçiyoruz. Hafta içi her gün toplantılar yaptık kendi aramızda. Çıkış yakalamamız lazımdı artık. Hep beraber buna inandık’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X