İlanlarınızı artık dijitalde de yayınlıyoruz

Yıllarca iş ilanlarını, gayrimenkul ya da otomobil ilanlarımızı siyah-beyaz sayfalarda yayımlattık.

İlanlarınızı artık dijitalde de yayınlıyoruz

Yıllarca iş ilanlarını, gayrimenkul ya da otomobil ilanlarımızı siyah-beyaz sayfalarda yayımlattık.

 

Bu sayede birçok yeni iş, yeni ev-işyeri ya da otomobile erişim sağladık. Yine de basılı yayın organlarında bu sayfaları bulmak mümkün ancak artık çağımız hızla değişiyor ve ihtiyaçlar çeşitleniyor. Bu noktada okuyucularımızın taleplerini göz önünde bulundurarak yepyeni internet çözümleri üretmeye karar verdik. Olay’ın; “Seri İlanlar, Resimli İlanlar ve Kurumsal Sayfalar” seçenekleri ile tanışın.

 

İlk seçenek: ‘Seri İlanlar’

Cepten, tabletten, masa üstü bilgisayardan ve hatta televizyondan internet araması yaparak seri ilanlara ulaşmak artık mümkün. Kısacık bir metin ve düzgün çizilmiş bir çerçeve sayesinde birçok işi dijital dünyada kolayca takip edebilirsiniz.www.olayilan.com‘un Seri İlanlar sekmesini tıklayarak ilanlarınızı kaç kişinin incelediğini ya da doğrudan hedefiniz olan okuyucuların kimler olduğunu tespit edebileceksiniz. Oldukça makul bütçelerle, ölçülebilir faydaya Olay’ın dijital sayfalarından ulaşabileceksiniz. Bunun için 0 224 331 70 00 numaralı telefonu aramanız yeterli.

İkinci seçenek: ‘Resimli İlanlar’

Fotoğraflar ekleterek ve kısa metinler yazdırarak markanızı, ürününüzü, hizmetinizi hedef kitlenize çabucak ulaştırabilirsiniz. Otomobil, ev, işyeri, arazi hatta gemi satmak için bir tık yeterli. Sadece satmak değil, aynı zamanda satın almak ya da düzenli inceleme yapmak için www.olayilan.com‘un ‘Resimli İlanlar’ sekmesini mutlaka ziyaret ediniz. Günlük olarak fiyatlandırılan çok düşük meblağlar ile tarfilendirilen bu sayfalar dünyanın her yerinden müşterilere,  arkadaşlara ya da olası çözüm ortaklarına yayın yapacaktır. Olay’ın dijital ilan sayfaları sayesinde itibarınızı katlayabilir işlerinizi yoluna koyabilir, kayıtlarımız sayesinde geriye dönük işlemlerinizi kolayca takip edebilirsiniz. Bir tık ya da 0 224 331 70 00‘dan Olay İlan Servisi’ni aramanız yeterli olacaktır.

Üçüncü seçenek: ‘Kurumsal Sayfalar’

Devir sürat devri, devir istediklerinizi kısaca ve doğru cümlelerle anlatma devridir. Bu amaçla kapsamlı işler yapan müşterilerimizi de düşünerek kurumsal alanlar ürettik. Bu alanlarda hizmet detayları, üretim bantları ya da çalışanların kalitesi bile aktarılabilir. Profesyonelliğinizin göstergesi olarak kurgulayacağımız ‘Kurumsal Sayfalar’ sizi iş dünyasında bir üst basamağa taşıyacak ve ülkemizin (hatta dünyanın) neresinde olurlarsa olsunlar hedeflerinize ulaştırmaya yarayacaktır. İşletme mantığınızı ve iş geliştirme modelinizi global pazarlarda anlatabileceğiniz www.olayilan.com alanları işinize değer katarken kazancınıza kazanç katacak itibarlı sayfalardır. Bu seçenek için 0 224 331 70 00 numaralı telefonlarımızdan Müşteri İlişkileri Direktörleri ile görüşebilirsiniz.

 

www.olayilan.com

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X