İlçe Başkanı Çelikten’den iddialı sözler; ‘CHP’nin Bursa’daki yeni kalesi Osmangazi olacak’

CHP Osmangazi İlçe Başkanı Cengiz Çelikten, olay.com.tr’de katıldığı yayında Bursa’ya çifte bayram yaşattıkları için mutlu olduklarını belirterek, “Verdiğimiz sözleri tutacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. CHP’nin Bursa’daki yeni kalesi Osmangazi olacak” dedi.

İlçe Başkanı Çelikten’den iddialı sözler; ‘CHP’nin Bursa’daki yeni kalesi Osmangazi olacak’

Melis EVCİMEN

Kamera: Bircan ÖRSEL

CHP Osmangazi İlçe Başkanı Cengiz Çelikten, olay.com.tr klasiği ‘Bursa’nın Geleceği’ programında yerel seçim sonuçlarını ve yeni dönemdeki beklentileri değerlendirdi…

KAZANAMAZSAM İSTİFA EDECEKTİM

Melis Evcimen’in sorularını yanıtlayan Çelikten, seçimlerde elde ettikleri başarıyla ilgili, “Enerjimiz yüksekti. Osmangazi’yi Bursa’ya kazandıracağımıza inanarak göreve başlamıştık. Bunun sözünü vererek göreve gelmiştik. Kazanamazsam istifa ederim diyen tek ilçe başkanıydım. 81 ilimizde ne il ne de ilçe başkanı böyle bir söylemde bulunmamıştı.

Doğru çalıştık, doğru hamleler yaptık. Bursa’ya çifte bayram yaşattığımız için çok mutluyuz. Öncelikle vatandaşlarımız umutlarını büyütmeye başladı. Başkanlarımız Mustafa Bozbey ve Erkan Aydın’la beraber, verdiğimiz sözlerin eyleme dönüşeceğini vatandaşlarımız görecek.

GENEL SEÇİMLERDE DE BURSA’DA BİRİNCİ PARTİ OLACAĞIZ

Bu başarımızın yerelde değil genelde de süreceğine inanıyorum. Genel seçimlerde de CHP’yi Bursa’da birinci parti yapacağımıza inanıyoruz. Erkan Aydın başkanımız Osmangazi’yi çok iyi bilen, tanıyan biri.  Başkanımızın enerjisi de çok yüksek. CHP’nin Bursa’daki kalesi Nilüfer’di. Orada da oylarımızı artıracağız ancak CHP’nin Bursa’daki yeni kalesi Osmangazi olacak” dedi.

OSMANGAZİ’NİN BEKLEDİĞİ HİZMET GELİYOR

Osmangazi’nin 136 mahallesi ve nüfusuyla Türkiye’de 54 ilden büyük bir ilçe olduğunu hatırlatan Başkan Çelikten, “Vatandaşlarımız biriken sorunlarını dile getiriyorlar. Mahallelerde ihtiyaçlar arttı. Bizden sadece hizmet bekleniyor. Başkanımız bununla ilgili hamleler yapmaya başladı.

Bursa deprem bölgesi. Kentsel dönüşüm olması gerekiyor. Ama doğru yerlerde. Kentsel dönüşümü yaparken de vatandaşı mağdur etmemeliyiz. Evsizleştirme ve rantsal bir proje olmamalı. Planların doğru yapılması gerekiyor. Önceliğimiz vatandaşlarımızın mağdur edilmemesi… Yeniden bir imar planı ve oluşum yapılacaktır” diye konuştu…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X