İlçe başkanları Ankara’da buluştu

AK Parti’nin 18 Ağustos’ta yapılan 6. olağan kongresinde Genel Başkan Yardımcılığı ve Teşkilat Başkanlığı görevini üstlenen Erkan Kandemir, mahallî seçimlere yönelik ciddi bir hazırlık çalışması başlattı.

İlçe başkanları Ankara’da buluştu

İl teşkilatlarını ziyaret eden Kandemir,  akademik eğitim çalışması kapsamında ise ilçe başkanlarını Ankara’da topladı. İki grup halinde ilçe başkanlarını eğitimden geçirecek olan AK Parti Genel Merkezi,  birinci grup çalışmasını 483 ilçe başkanı ve 42 il teşkilat başkanı ile gerçekleştirdi. Birinci grup toplantısına Bursa İl Teşkilat Başkanı ve 17 ilçe başkanı da katıldı. 

AK Parti 1. ilçe başkanları toplantısında  ilgili bakanlar ve AK Parti Genel Merkez yöneticileri gündemi değerlendirdi. Seçimlere hazırlık maksadı taşıyan toplantıda partinin vizyonu, sosyal medya kullanımı, belediyecilik anlayışı anlatılarak, önümüzdeki sürecin hassasiyeti ve parti teşkilatlarına düşen görev ve sorumluluklar konusunda ilçe başkanlarına bilgiler aktarıldı.

Toplantıda, geçmiş mahalli seçimler de değerlendirildi. AK Parti 2. ilçe başkanları toplantısında, kalan 41 ile bağlı ilçe başkanları eğitim sürecinden geçirilecek. 

Toplantıyı değerlendiren AK Parti Bursa İl Teşkilat Başkanı Hüseyin ÖmerAybar, 17 ilçe başkanıyla tam kadro katıldıkları toplantının oldukça verimli olduğunu söyledi. 
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X