İlçelerde görüntü kalitesi artıyor

Büyükşehir Belediyesi, Kestel’de cephe sağlıklaştırmanın startını verdi. Bursa Caddesi’nde başlatılan çalışmalarla bina cephelerindeki kötü görüntünün ortadan kaldırılması hedefleniyor.

İlçelerde görüntü kalitesi artıyor

Kestel’de yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu Bursa Caddesi’nde cephe sağlıklaştırma çalışmalarına başlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, beraberindeki Kestel Belediye Başkanı Yener Acar ile birlikte Bursa Caddesi’nde devam eden cephe sağlıklaştırma çalışmalarını inceledi. Altepe, yaklaşık 2,5 milyon TL’ye mal olacak çalışma ile binalardaki görüntü kalitesinin artacağını söyledi.

Kalite kenti Bursa hedefi doğrultusunda kent merkezinde başladıkları kötü görüntülerin ortadan kaldırılması çalışmalarını ilçelerde de sürdürdüklerini ifade eden Altepe, “Bursa Caddesi de Kestel ilçemizin en önemli caddelerinden biri. Başta bina cephelerinde bulunan klima ve tabelaların estetik bir görüntüye kazandırılması çalışmalarını başlattık. Çalışma ile tüm kötü görüntüler ortadan kaldırılıyor. Böylelikle Kestel ilçe merkezimizde de görüntü kalitesi artıyor” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X