‘İlişki öncesi sevgililerimden test isterim’

Güzel oyuncu Jennifer Lawrence, verdiği bir röportajda “Cinsel ilişkiden hoşlanmıyorum, nadiren yapıyorum. Sevgililerimden cinsel hastalık taşımadıklarını gösteren bir test isterim” dedi.

‘İlişki öncesi sevgililerimden test isterim’

‘Kızıl Serçe’ filmiyle hayranlarıyla buluşan Jennifer Lawrence, performansının yanı sıra özel hayatıyla ilgili yaptığı açıklamayla da çok konuşulacağa benziyor.

“CİNSEL İLİŞKİDEN HOŞLANMIYORUM”

The Sun gazetesine röportaj veren oyuncu, ilginç sözleriyle şaşırttı. Lawrence, “Cinsel ilişkiden hoşlanmıyorum, nadiren yapıyorum çünkü hijyen hastasıyım. İnsanlarla fazla fiziksel temastan, hatta tokalaşmaktan bile çekinirim” şeklinde konuştu.

“SEVGİLİLERİMDEN TEST İSTERİM”

Geçtiğimiz aylarda yönetmen Darren Aronofsky ile ilişkisini bitiren oyuncu, bekarlığın zor olduğunu ve yalnızlığı sevmediğini de sözlerine ekledi. Kısa beraberliklerden kaçındığını söyleyen Lawrence, şöyle devam etti: “Sadece erkek arkadaşlarımla birlikte olurum. Enfeksiyon kapmaktan korktuğum için sevgililerimden cinsel hastalık taşımadıklarını gösteren bir test isterim.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X