‘İlk 2 maç kolay değil’

Fikstürü değerlendiren Hamza Hoca, takım olarak zorlukların üstesinden geleceklerini söyledi.

‘İlk 2 maç kolay değil’

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, fikstürde ilk 2 maçın kolay olmayacağına dikkati çekti. 

 

Hamzaoğlu ‘Sezona ligin yeni takımı Adanaspor ile başlayacağız.Tek dezavantaj şimdilik hava şartları gibi gözüküyor. Takım olarak bunun da üstesinden geleceğimizi düşünüyoruz. Daha sonra Medipol Başakşehir, ardından Fenerbahçe maçı var. Deplasmandaki Fenerbahçe karşılaşması, taraftarımızı ve bizi motive edecektir. Ancak ilk 2 maç kolay olmayacak. Rakiplerimiz farklı olarak karşımıza çıkacaklardır. Her şarta hazır olmaya çalışıyoruz. Hazırlık maçları ve kampa sezona hazırlanmak istiyoruz.’ dedi. 

TEK YÜREK OLALIM

Avusturya’da başlayacak kampı da değerlendiren Hamza Hamzaoğlu şöyle devam etti: 

‘Avusturya’da aramıza katılacaklarla devam edeceğiz. 4 maçtan sonra tekrar Bursa’ya döneceğiz. Gelişte, deplasmanda Bandırmaspor’la maç planladık. Çalışmalarımız gayet iyi gidiyor. Transferler uyum sağladı. Yeni isimler bildiğimiz, birbirini tanıyanlar isimlerdi. Uyum süreci kısa geçecek. Aile ve takım olmak istiyoruz. Bursaspor’un başarısı için herkesin tek yürek olmasını sağlamak istiyoruz. Bunda da başarılı olacağımıza inanıyorum.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X