‘İlk adımı attım’

Mutlu Topçu’ya teşekkür eden Mert Örnek ‘Gelecek sezonlar için Bursaspor’un değişilmez oyuncusu olmak adına bu maçın ilk adım olduğunu düşünüyorum’ diye konuştu.

‘İlk adımı attım’

Teknik Direktör Mutlu Topçu’nun Osmanlıspor karşısında ilk 11’de şans verdiği ve sahada kaldığı 65 dakikada iyi işler yapan Mert Örnek, kendisine güvenenlere teşekkür etti. Mutlu Topçu’nun kendisine ilk 11’de şans vermesinin çok değerli olduğunu belirten Mert, ‘Gelecek sezonlar için Bursaspor’un değişilmez oyuncusu olmak adına bu maçın ilk adım olduğunu düşünüyorum. Artık daha çok çalışarak bunun devamını getirmem daha önemli’ dedi.

GOLLER BULABİLİRDİK

1-1 sona eren maç için de değerlendirmelerde bulunan Mert Örnek şöyle konuştu:

“Maçın ilk 20 dakikalık bölümünde Osmanlıspor savunmamızın arkasına atılan toplarla etkili olmaya çalıştı. Devamında oyuna hakim olan, rakip kalede gol arayan taraf bizdik. Nitekim de 40. dakikada penaltı kazandık ve golü bulduk. İkinci yarıda ise son 10 dakikalık bölüm hariç maç ortada gidiyordu. Goller bulabilirdik ama olmadı. Daha sonra Osmanlıspor’un golü geldi ve sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldık.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X