İlk antrenmana çıkan İrfan Buz’dan açıklama

Bursaspor’la 1,5 yıllık sözleşme imzalayan Teknik Direktör İrfan Buz, ayağının tozuyla takımın başında ilk antrenmanına çıkarken, “Birlik olarak kalan 5 maçı kazanıp Süper Lig’e çıkmak istiyoruz” dedi.

İlk antrenmana çıkan İrfan Buz’dan açıklama

Teknik Direktör İbrahim Üzülmez’le yolların ayrılmasının ardından takımın başına getirilen İrfan buz, ilk antrenmanına çıktı.

Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman öncesinde yaptığı açıklamada teklifi seve seve kabul ettiğini ifade etti. Ligde final niteliğinde 5 maçın kaldığının altını çizen tecrübeli teknik adam, “Burada olduğum için çok mutluyum. İnanılmaz bir destek alıyorum. Sizlerden birisi olduğum için çok mutluyum. Bu da beni mutlu ediyor. Önümüzde 5 maçımız var. Çalışmak durumundayız. Nasıl başlarsak öyle gider. Adanaspor’la oynayacağımız ilk maçımızdan 3 puanla ayrıldıktan sonra yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

MAKSİMUM PERFORMANS

Çok kaliteli oyunculardan kurulu bir takıma sahip olduklarının altını çizen 53 yaşındaki teknik adam, “Hepsine inanıyorum. Hepsi çok değerli. Ancak bu yeterli değil. Final maçlarında herkesin maksimum performansa çıkmasına ihtiyacımız var. Biz değiştirebileceğimiz olayları değiştireceğiz. Biz kendimize bakacağız. Rakiplere değil. Süper Lig’de olmalıyız. Her şeyimi vereceğime söz veriyorum. Bursaspor TFF 1. Lig’de olabilir ama Süper Lig’de şampiyonluk unvanı olan bir takım” ifadelerini kullandı. Taraftarın kendilerine inanmasını isteyen İrfan Hoca şöyle devam etti:

EYLEMİ ONLAR GERÇEKLEŞTİRECEK

“Sağolsunlar çok destek veriyorlar. Şu dönemde yanımızda olamıyorlar ama stadyumda olsalar büyük destek verirler buna inanıyoruz. Ben değil biz var. Enerji dolu hayır duaları alarak desteklerini hissedeceğiz. Final maçlarımıza çıktığımızda maçlara tek tek bakacağız. Ben futbolculara yardımcı olacağım ama eylemi gerçekleştirecek futbolcular olacak. Bundan sonra birlik olmalıyız. Ait olduğumuz Süper Lig’e biz olarak çıkabiliriz.” İrfan Buz, antrenman öncesinde futbolcularla da kısa bir toplantı yaparak, oyuncularına olan güvenini ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X