İlk çıkarma Frankfurt’a

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), üyelerini dünyanın en prestijli fuarlarıyla buluşturmaya devam ediyor.

İlk çıkarma Frankfurt’a

2015 yılı takvimine 58 fuar ekleyen BTSO, bu kapsamda Almanya’nın Frankfurt kentinde gerçekleştirilecek olan ve ev tekstil sektöründe dünyanın en büyük fuarı olarak kabul edilen Heimtextil 2015’e özel bir organizasyon düzenliyor. BTSO, 12-17 Ocak 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek fuar için pazartesi günü 140’ın üzerinde katılımcıyla Yenişehir Havaalanı’ndan uçak kaldıracak. Bursalı firmalar, organizasyon sayesinde ev tekstil sektöründe önemli iş bağlantıları kurma ve sektördeki son gelişmeleri görme fırsatı yakalayacak.

ÜST DÜZEY TEMASLAR

BTSO Başkanı İbrahim Burkay, Başkan Vekili İsmail Kuş ve beraberindeki heyetle birlikte Almanya programı kapsamında ticaret ve sanayi odalarına da ziyarette bulunacak. Heyet, 13 Ocak 2015 tarihinde Frankfurt Ticaret ve Sanayi Odası ile Darmstadt Ticaret ve Sanayi Odası’nın yönetim kurulları ile bir araya gelecek. BTSO heyeti, 14 Ocak 2015 günü ise dünyanın en büyük ev tekstil fuarı olan Heimtextil 2015’e geçerek, Bursa’dan ve Türkiye’den katılım sağlayan firmaları ziyaret edecek. BTSO heyeti ayrıca T.C. Frankfurt Başkonsolosluğu’nun resepsiyonuna katılacak. BTSO Başkanı İbrahim Burkay, ”2015 yılında ilk olarak Frankfurt Heimtextil Fuarı’na çıkarma yapacağız. Bursalı firmaları dünya ile buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X