İlk görüşme olumlu!

Hamza Hamzaoğlu ve bazı yöneticiler dün Özlüce’de mini bir zirve gerçekleştirdi. Yönetimin, teknik heyet ve futbolcularla ilgili mali anlamda yüzde 30 küçülme kararına sıcak yaklaşan tecrübeli teknik adamın Bursaspor’da göreve devam etmek istediği öğrenil

İlk görüşme olumlu!

Yeşil beyazlı yönetimin, yıllık 900 bin Euro önerdiği Hamza Hoca’nın kararını önümüzdeki hafta Başkan Ali Ay ile yapacağı görüşmenin ardından vereceği gelen haberler arasında. 

Ve beklenen zirve dün gerçekleşti… Galatasaray maçı sonrası Başkan Ali Ay’ın, ‘Hamza Hamzaoğlu ile ayrılmayı düşünmüyoruz. Kendisiyle görüşeceğiz. Alacağı karara da saygı duyuyoruz’ demesinin ardından dün Özlüce’de bir toplantı yapıldı. Başkan Ali Ay’ın katılmadığı görüşmede bazı yöneticiler ile Hamza Hoca durum değerlendirmesi yaptı. 

BAŞKAN’LA GÖRÜŞECEK

Yeşil beyazlı yöneticilerin, Bursaspor’un önümüzdeki sezonla ilgili plan ve projelerini Hamza Hamzaoğlu’na anlattığı, tecrübeli teknik adamın da buna sıcak baktığı öğrenildi. Özellikle mali disiplini sağlamak anlamında küçülmeyi hedefleyen yönetimin teklifine olumlu yaklaşan Hamza Hoca’nın, Başkan Ali Ay’la da önümüzdeki günlerde görüşeceği öğrenildi.

KÜÇÜLMEYE SICAK BAKIYOR

Bursaspor yönetimi, önümüzdeki sezonla alakalı teknik heyet ve futbolcularla ilgili mali anlamda yüzde 30 küçülmeyi planlıyor. Bunula ilgili de startı teknik heyetle vermeyi planlıyor. Bursaspor yönetiminin, önümüzdeki sezon 1 milyon 300 bin Euro alacak olan Hamza Hamzaoğlu’na, 900 bin Euro’luk teklifte bulunduğu gelen haberler arasında.   

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X