İlk günden tepesi attı

Antrenman sahasının hemen yanında yer alan jeneratörden çıkan yüksek ses Paul Le Guen’i kızdırdı… Otel yönetimine uyarı yapılmasına rağmen jeneratörün kapattırılmaması ise dikkat çekti.

İlk günden tepesi attı

Bursaspor’da 12 Ocak’a kadar sürecek Antalya Belek kampı dün start aldı. Dünü tek çalışmayla geçiren yeşil beyazlılarda oyuncular çalışma öncesi hasret giderdi. Teknik Direktör Paul Le Guen, futbolcularına etrafına toplayarak kısa bir görüşme yaptı ve kamp süresince ciddi bir şekilde çalışmalarını istedi. 

SESİNİ DUYURAMADI

Bu arada Teknik Direktör Paul Le Guen’in ilk günden canı sıkıldı. İdman sahasının hemen yanında yer alan jeneratörden çıkan yüksek ses Fransız teknik adamı adeta isyan ettirdi. 

Otel yönetimine uyarı yapılmasına rağmen jeneratörün kapattırılmaması ise dikkat çekti. Yeşil beyazlı oyuncular sesten rahatsızlık duyarken, çalışma bu şekilde tamamlandı. Teknik Direktör Paul Le Guen’in de oyuncularına sesini duyuramadığı görüldü. 

KEMBO NEDEN DÜZELMEDİ!

Tecrübeli teknik adamın ayrıca Jires Kembo’nun sakatlığının geçmemesine de sinirlendiği görüldü. Paul Le Guen çalışma öncesi oyuncusuyla özel bir görüşme yaptı. Kembo’nun birkaç gün içersinde takıma dönmesi bekleniyor. Teknik Direktör Paul Le Guen, yüsek ses nedeniyle yaklaşık 1 saat 30 dakika süren çalışmanın büyük bir bölümünü sadece izlemekle yetindi. Bursaspor günde çift antrenman yaparak hazırlıklarına devam edecek. 

Delarge geç geldi

Bursaspor’un tecrübeli ismi Dzon Delarge, antrenmana 30 dakika geç katıldı. Uçağı rötar yaptığı için Antalya’ya geç gelen Delarge, takımdan ayrı koştu. 

Tek yönetici var

Antalya kampında yönetimden sadece 1 kişi bulunuyor. Futbol Şube Sorumlusu Hasan Parlakay’ın bu süreçte takımı yalnız bırakmayacağı belirtildi. Parlakay, yol yorgunluğu nedeniyle dünkü antrenmanı takip etmedi. 

Burak heyecan yaptı

Teknik Direktör Paul Le Guen, kampa altyapıdan sadece Burak Kapacak’ı dahil eti. Fransız teknik adamın, kamp süresince genç oyuncuyu gözlem altına alacağı belirtilrdi. 

Hadi bakalım Emre

Bursaspor’da uzun süredir sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı olan Emre Taşdemir, Antalya’da topbaşı yaptı. Sakatlığından kurtulduğu belirtilen tecrübeli kanat oyuncusunun hazırlık maçlarında forma giymesi bekleniyor. 

Maçlar saatleri belli oldu 

Bursaspor’un hazırlık maçlarının saatleri netleşti. Yarınki Altınordu mücadelesi saat 18.00’de, pazartesi oynanacak Skenderbeau ve çarşamba yapılacak Kukesi karşılaşması da 15.00’te başlayacak. 

Kampa geç gelecekler 

Startı dün veren Timsah’ta Batalla, Aziz ve Titi kampa yarın katılacak. Agu ve Ekong ise kampa bugün dahil olacak. 

Yusuf izni reddetti

Önceki gün dünya evine giren Yusuf Erdoğan, kampa katılan isimler arasındaydı. Tecrübeli futbolcunun Teknik Direktör Paul Le Guen’in fazla izin teklifini reddettiği belirtildi. 

Ne oldu sana Kembo

Jires Kembo dün takımdan ayrı düz koşu yaptı. Sakatlığı devam eden tecrübeli futbolcunun imaj değişikliği de dikkat çekti. Kembo’nun sakallarını sarıya boyadığı görüldü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X