İlk hedefimiz play-off

3.Lig’deki Bursa ekibinin yeni teknik patronu Nevzat Hoca, ‘Şuan ligde sıkışmış bir yerdeyiz. Kaybedersek alttan kurtulamayız ancak kazanırsak da üst sıraları zorlarız’ dedi.

İlk hedefimiz play-off

Erkan Sağlık

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta play-off’u hedefleyen Bursa Nilüferspor’da bu sezon istenileni veremeyen Teknik Direktör Ferda Cevizci&nin yerine göreve getirilen Nevzat Dinçbudak kolları sıvadı. Ayağının tozuyla antrenmana çıkan Dinçbudak, önce oyuncularıyla tanıştı, ardından da sahanın ortasında bir toplantı yaptı. 

Lideri devireceğiz

Göreve layık görüldüğü için kulüp başkanı Ahmet Balaban’a teşekkür eden Dinçbudak, şunları söyledi: “Gençler ve tecrübeli oyuncularla harmanlanmış bir takım var elimizde. Şu an ligde sıkışmış bir yerdeyiz. Kaybedersek alttan kurtulamayız ancak kazanırsak da üst sıraları zorlarız. Bu bilinçle görevi kabul ettik. Çarşamba günü lider Kızılcabölük takımıyla karşılaşacağız.”

Taraftarı bekliyoruz

“Kazanmamız halinde play-off yolunda önemli bir adam atmış olacağız. Bu takımı üst sıralara taşımak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Bursa’daki maçlarda taraftar desteğinden yoksunuz. Ben Bursa spor kamuoyunun bu takıma sahip çıkmalarını istiyorum. Gelsinler ve maçlarda bizlere destek olsunlar.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X