İlk kez Bursaspor maçında

Alper Ulusoy, daha önce yeşil beyazlıların hiçbir lig karşılaşmasını yönetmemişti.

İlk kez Bursaspor maçında

Sivasspor-Bursaspor maçını yönetecek olan Alper Ulusoy, kariyerinde ilk kez yeşil beyazlıların bir lig maçında düdük çalacak. İzmir Bölgesindan olan 35 yaşındaki hakem daha önce Bursaspor’un 4 Şubat 2015’te Karagümrük ile oynadığı Ziraat Türkiye Kupası maçında görev yapmıştı. Timsah o karşılaşmada sahadan 3-0 galip ayrılmıştı. Alper Ulusoy’un Spor Toto Süper Lig’de son yönettiği maçlarda ise ilginç bir istatistiği var.

DIŞ SAHA UĞURU!

Genç hakemin ligde yönettiği son 5 Süper Lig maçında deplasmanda takımları galip geldi. 21 Kasım 2015’te Mersin İY-Feherbahçe maçı 0-3, 21 Aralık 2015’teki Osmanlıspor-Beşiktaş karşılaşması 2-3, 18 Ocak’taki Eskişehir-Fenerbahçe mücadelesi 0-3, 27 Şubat’taki Mersin İdmanyurdu-Konyaspor maçı 0-2 ve son olarak Başakşehir-Osmanlıspor kapışması ise 2-3 tamamlanmıştı. Dış saha takımlarına oldukça uğurlu gelen Ulusoy’la bu tılsımın bugün Bursaspor’la devam etmesi en büyük temenni.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X