‘İlk maçlar her zaman zordur’

Liglerin başlamasına kısa bir süre kaldı. Peki, Timsah’ın ilk hafta rakibi Adanaspor’da neler oluyor?. Engin İpekoğlu OLAY Spor’un sorularını yanıtladı. Transferde sıkıntı yaşadıklarını ifade eden Engin Hoca, ‘Yabancı oyuncular darbe olayında sonra Türkiy

‘İlk maçlar her zaman zordur’

Beytullah SÜAT

Önümüzdeki hafta Spor Toto Süper Lig’de başlama düdüğü çalıyor. Bursaspor ilk hafta deplasmanda ligin yeni takımı Adanaspor’a konuk olacak. Peki, geçen sezon Engin İpekoğlu yönetiminde büyük bir başarı göstererek PTT 1.Lig’de şampiyon olan Adanaspor’da neler oluyor?. Teknik Direktörlük kariyerine Bursaspor’da başlayan Engin Hoca, Olay Spor’un sorularını yanıtladı. Transferden dolayı sıkıntılı olduklarını belirten genç teknik adam, lige kısa bir süre kalmasına rağmen çalışmalarının devam ettiğini belirtti. 

ÇOK ŞEYLER YAŞADIK

Transfer etmek istedikleri yabancı oyuncuları getiremediklerini ifade eden Engin Hoca ‘Bu konuda epey sıkıntılıyız. Özellikle darbe olayından sonra yabancılar gelmek istemiyorlar. Eşleri ve çocukları araya girip kararlarını değiştirdiler. Ancak herşeye rağmen çalışmalarımız devam ediyor. Tabii ki bu bir tek bizim sıkıntımız değil. Bütün takımların sıkıntısı. Aşmaya çalışıyoruz. 3-4 oyuncuyu daha aramıza katmayı planlıyoruz’ dedi. 

“DİKKATLİ OLACAĞIZ”

Bursaspor’la ilgili görüşlerini de aktaran genç teknik adam ‘Bursaspor geçen sezonu oldukça sıkıntılı geçirdi. Bu sezon toparlanma gayretinde olacaklarını biliyorum. Kaliteli isimleri transfer ettiler. Bursaspor’da sıkıntı olsa da Bursaspor her zaman Bursaspor’dur. Dikkat etmezseniz, cezayı keserler. Biz de ilk maçımızda dikkatli olmak zorundayız. Rakibin eksik yönlerini belirleyip, kendi artılarımızla sonuca gideceğiz. Bursaspor’u yakından takip ettiriyoruz’ diye konuştu. 

“BENİM İÇİN DUYGUSAL OLACAK”

Teknik Direktörlük kariyerine başladığı Bursaspor’un kendisi için farklı bir kulüp olduğunu belirten Engin İpekoğlu ‘Bu yola Bursaspor’da başladık. Benim için de duygusal bir maç olacak. Biz puan veya puanlar için sahaya çıkacağız. Adana’da uzun yıllar sonra bir Süper Lig heyecanı yaşanıyor. Tribünlerin dolu olacağını tahmin ediyorum’ dedi. 

“LİGE RENK KATACAĞIZ”

Süper Lig’de bu sezon takımların transferlere fazla para harcamadığını da ifade eden İpekoğlu ‘Kulüplerimizin hemen hemen hepsi zorda. Maddi anlamda büyük zorluklar yaşanıyor. Biz borcu olmayan ender kulüplerden bir tanesiyiz. UEFA her kulübün başında. Bu doğal olarak transferi de etkiledi. Ben her şeye rağmen çekişmeli bir lig bekliyorum. Biz Adanaspor olarak Türk futboluna renk getirmeyi hedefliyoruz’ diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X