İlk mezunlar tamam

Bin 291 öğrencinin katıldığı eğitimlerde minikler sporla buluşmanın heyecanın yaşadı… Osmangazi Belediyesi tarafından düzenlenen yaz dönemi spor okullarının 1. dönem yüzme kursunu başarıyla tamamlayan minik yüzücüler, sertifikalarını Osmangazi Belediye

İlk mezunlar tamam

Yaz aylarında çocukları ve gençleri spora yönlendirerek kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı hedefleyen Osmangazi Belediyesi tarafından düzenlenen yaz spor okullarının 1. dönem yüzme kursları sona erdi. Karaman Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirilen sertifika törenine, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcıları, öğrenciler ve veliler katıldı. 13-30 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilen yüzme kurslarının birinci dönemine yaşları 7 ile 14 arasında değişen bin 291 öğrenci kayıt yaptırdı.

2. DÖNEM BAŞLADI

Hafta içi ve hafta sonu olmak üzere 2 ayrı program halinde düzenlenen ve her çocuğun uzman hocalar tarafından toplam 9 saat eğitim aldığı yüzme kurslarını başarıyla tamamlayan tüm öğrenciler, sertifika almaya hak kazandı. Herd yıl düzenlenen spor okullarında çocukların tatillerini spor yaparak geçirme fırsatı bulduğunu söyleyen Başkan Mustafa Dündar, “Tüm sezon boyunca da yaklaşık 6-7 bin çocuğumuz, havuzlarımızdan faydalanacak. Atıcılar, Karaman, Fatih ve Demirtaş havuzlarımız yaz boyunca çocuklarımızın hizmetinde olacak” diye konuştu. Dündar, 3 dönem eğitim verilecek yaz okulunda ikinci dönemin başladığını söyledi.

Konuşmasının ardından Başkan Dündar, öğrencilere sertifikalarını verdi. Sertifika töreninin sonunda öğrencilere ve misafirlere dondurma ikramı yapıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X