İlk mezunlarını verdi

Yeni tesislerinde çalışmaya başlayan Egemen Gençlik ve Spor Kulübü tarafından düzenlenen Yaz Yüzme Okulu’nda ilk dönem çalışmaları tamamlandı.

İlk mezunlarını verdi

RECAİ UYSAL

Egemen Gençlik ve Spor Kulübü tarafından düzenlenen Yaz Yüzme Okulu ilk mezunlarını verdi. 100. Yıl Mahallesi’nde 5 milyon TL’lik yatırımla kendi tesislerine kavuşan ve lisanslı sporcularına yeni yıldız adayları katmak isteyen kulübün açtığı yaz spor okulunda ilk dönem çalışmaları tamamlandı. 21 Temmuz’da başlayan ilk dönem çalışmalarında 150 minik eğitim gördü. 4 ayrı grupta haftanın 4 günü yapılan eğitimlerde minikler sporla tanışmanın heyecanını, kurs sonunda sertifka sevinci yaşadılar.

İKİNCİ DÖNEM BAŞLIYOR

Başkan Levent Acar ve başantrenör Fikret Tokat yönetiminde deneyimli antrenörler tarafından yapılan çalışmalar sonunda minik yüzücü adayları sertifikalarına kavuşurken, öğrencilerin heyecanına aileleri de ortak oldu. Kulüp tesislerinde düzenlenen törenle yaz okulu ilk mezunlarına verirken, ikinci dönem çalışmaları 11 Ağustos’ta start alacak. Yaz okulunda ikinci dönem ise 28 Ağustos’a kadar sürecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X