İlk oturum bugün

Olağan Genel Kurulun ilk ayağı bugün 15.00’te Nilüfer Spor Salonunda yapılacak. 2650 üyenin imzası olmazsa, yeni başkan ve yönetim 16 Mayıs’ta belli olacak.

İlk oturum bugün

Bursaspor’un 51’inci Olağan Genel Kurulu’nun ilk oturumu bugün yapılacak. Nilüfer Spor Salonunda yapılacak olan kongre 15.00’te başlayacak. 

 

Bursaspor’da 5298 üyeden 3970’sinin oy kullanma hakkı bulunuyor. Yönetmelik gereği yeni üye olan 1328 kişi oy kullanamayacak. Kongre’nin ilk oturumda yapılabilmesi için ise genel kurula katılmaya hak kazanan üye sayısının yarısının bir fazlası yani 2650 üyenin imzası gerekiyor. 

4 ADAY VAR

 

Çoğunluk sağlanamaması halinde yeşil beyazlı camia yeni başkan ve yönetimini 16 Mayıs’ta seçecek ve bu defa çoğunluk aranmayacak. Kongrede mevcut başkan Recep Bölükbaşı, Timur Noyan, Mesut Mestan ve Cüneyt Özkan başkanlık için birbirleriyle yarışacak. Daha önce aday olduğunu açıklayan Murat Yanıklar ise başvurusunu geri çekmişti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X