İlk oturum bugün

Olağanüstü Genel Kurul’un bugün saat 15.00’te yapılabilmesi için 2 bin 417 üyenin hazirun listesini imzalaması gerekiyor.

İlk oturum bugün

Bursaspor Kulübü’nün Olağanüstü Genel Kurulu’nun ilk oturumu, bugün Nilüfer Spor Salonu’nda saat 15.00’te yapılacak. 5 bin 283 üyeden 4 bin 734’ünün oy kullanma hakkı bulunuyor. Kongrenin gerçekleşebilmesi için 2 bin 417 üyenin hazirun cetvelini imzalaması gerekiyor. Yeterli çoğunluk sağlanmazsa yeşil beyazlı kulübün yeni başkan ve yönetim kurulu 19 Ocak Salı günü belli olacak. Bilindiği gibi Bursaspor’da Timur Noyan’ın ardından Ersin Kurtuluş adaylıktan çekilmiş ve aday sayısı 7’den 5’e düşmüştü.

LİSTELER DEĞİŞECEK

Bursaspor’da başkan adaylarından Ali Ay kırmızı üzerine beyaz, Burhan Vatan lacivert üzerine beyaz, Recep Günay yeşil üzerine beyaz, Cevdet Yıldız beyaz üzerine yeşil, Burhan Ilgın ise sarı üzerine siyah oy pusulalarıyla yarışacak. Bu arada Genel kurul bugün gerçekleşmediği takdirde adaylar sadece yönetim kurulu asil ve yedek listelerini 17 Ocak Pazar günü bir kez daha değiştirme hakkına sahipler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X