İlk yarı uyuyor son çeyrekte coşuyor

Timsah ilk 45 dakikalarda şu ana kadar sadece 3 gol buldu. Son bölümlerde kendine gelen ve rakiplerinin adeta korkulu rüyası olan yeşil beyazlılar’da başrolde yine Tomas Necid var.

İlk yarı uyuyor son çeyrekte coşuyor

Spor Toto Süper Lig’de istikrar peşinde olan Bursaspor maçların ikinci yarılarında ve özellikle son 15 dakikalık bölümlerinde kendine geliyor. Şuana kadar rakip fileleri 11 kez havalandıran Timsah bu gollerden 5’ini son çeyrekte kaybetti. Bu bölümlerde rakiplerinin üstüne giderek önemli puanlar kazanan yeşil beyazlılar için ilk yarılarda işler pek yolunda gitmiyor. Bursaspor ilk 45 dakikalık bölümlerde şuana kadar sadece 3 gol bulabildi. 

VAR MI NECİD GİBİSİ

Başakşehir maçında Bekir, Gençlerbirliği karşısında Dzsudzsak ve Rize deplasmanında Necid ilk yarıda gol bulan isimlerdi. 75-90 arası adeta rakiplerinin korkulu rüyası haline gelen Timsah’ta bu bölümde coşan isim ise Tomas Necid oldu. Bursaspor’un son çeyrekte attığı 5 golün 4’ün de Çek forvetin imzası var. Gençlerbirliği maçında 77’de, Eskişehir sınavında 84’de, Rizespor ve Kasımpaşaspor deplasmanlarında ise 80.dakikalarda fileleri havalandıran Necid, takımına hayat veren isim oldu. 

11 GOLDE 4 İSİM

Ricardo Faty ise Eskişehirspor maçında 90+1’de sahneye çıkan diğer isimdi. Bursaspor’un ikinci yarıda bulduğu diğer goller ise Fenerbahçe, Rize ve Gençlerbirliği sınavlarında geldi. Bu arada Bursaspor’un attığı 11 golde sadece 4 ismin imzası bulunuyor. Tomas Necid 7 golle başı çekerken, Balazs Dzsudzsak 2, Bekir Yılmaz ve Ricardo Faty ise 1’er kez fileleri havalandırdı. Büyük umutlarla transfer edilen Tom De Sutter şuana kadar gol atma başarısı gösteremedi. 

 

BURSASPOR’UN GOL ATTIĞI DAKİKALAR

3.Hafta

Başakşehir-Bursaspor: (Dk.40 Bekir Yılmaz)

4.Hafta

Bursaspor-Gençlerbirliği: (Dk.43-55 Dzudzsak, Dk.77 Necid)

5.Hafta

Fenerbahçe-Bursaspor: (Dk.63 Tomas Necid)

6.Hafta

Bursaspor-Eskişehirspor: (Dk.84 Tomas Necid, Dk.90+1 Faty)

7.Hafta

Rizespor-Bursaspor: (Dk.29-60-80 Tomas Necid)

9.Hafta

Kasımpaşaspor-Bursaspor: (Dk.80 Tomas Necid)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X