İlka Şekerleme ödüle doymuyor

Kardelen’e Cardelion ve Yaylacık markalarını da ekleyerek büyümesini sürdüren İlka Şekerleme, bu kez de ‘Çevreci Tesisi Ödülü’ne layık görüldü.

İlka Şekerleme ödüle doymuyor

Kardelen, Cardelion ve Yaylacık Markalarıyla Bursa’da kestane şekeri üreten İlka Şekerleme, Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği tarafından Çevreci Tesis Ödülü’ne layık görüldü. İlka Şekerleme Genel Müdürü Mümin Akgün ve Ticaret Müdürü Deniz Utku Özdemir, İstanbul’daki törende ödülü Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin elinden aldı. Mümin Akgün, töreninin ardından yaptığı açıklamada, çevre konusunda oldukça hassas olduklarını söyledi. ”Önceliğimiz insan sağlığı” diyen Akgün, kullandıkları ham maddeleri özenle seçtiklerini ve üretimlerinin bütün aşamalarında hijyene çok önem verdiklerini ifade etti.

ÇOK YÖNLÜ DENETİM

Akgün, “Gıda üretimi titizlik gerektiriyor. Firmamızdaki ürünleri kendimiz yiyecekmiş gibi üretiyor, ürünlerimizi tüketiciye ulaştırana kadar tüm aşamalarda çok yönlü denetimlerden geçiriyoruz” dedi. Şirket olarak prensiplerinin en hijyenik ve en kaliteli üretimi yapmak olduğunun altını çizen Akgün, bu iddialarını aldıkları sertifikalar ve ödüllerle tescillediklerini söyledi.

SERTİFİKALI ÜRETİM

HACCP – ISO 2000;2025 sertifikasına sahip olduklarını ve yakın geçmişte Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ‘Beyaz Ödülü’ ile Nilüfer Belediyesi ‘Örnek İşyeri’ ve ‘En Güzel Fabrika Bahçesi’ ödüllerine layık görüldüklerini hatırlatan Mümin Akgün, üretimlerindeki titizliği son olarak Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği’nce verilen ‘Çevreci Tesisi Ödülü’ ile taçlandırdıklarını sözlerine ekledi.

AYNI ANLAYIŞLA YOLA DEVAM

Firmanın Ticaret Müdürü Deniz Utku Özdemir de, kuruldukları ilk günden bu güne kadar insan ve çevre sağlığını ilke edindiklerini vurguladı. Özdemir, Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği tarafından verilen ödülü çok önemsediklerini dile getirerek, “Üretim hassasiyetimizin bizleri yönetenler tarafından takdir edilmesinden dolayı sevinçliyiz ve gurur duyduk.Aynı anlayışla yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X