İlker Cihan da İnegöl’e döndü

Bordo beyazlılar, eski golcüsü Raif Demir’den sonra 2013-2014 sezonunda takımda yer alan 1989 doğumlu sol beki de kadrosuna kattı.

İlker Cihan da İnegöl’e döndü

SADULLAH ORGAN

Ligin ikinci yarısında çıkışa geçmek isteyen İnegölspor, yaşadığı sıkıntıları gidermek için ara transfer çalışmalarını sürdürüyor. Teknik Direktör Taşkın Güngör’ün verdiği rapor doğrultusunda bordo beyazlı yönetim, ilk aşamada daha önce Bursa ekibinde forma giyen Raif Demir’den sonra İlker Cihan’ı da takıma kattı. Bordo beyazlılar, 2013-2014 sezonunda kadroda yer alan İlker Cihan’ı kadrosuna dahil ederek sol bek mevkiindeki sorunu gidermiş oldu. İnegölspor’dan ayrıldıktan sonra Nazilli Belediyespor ve Bayrampaşa’da forma giyen bu sezon ise Eyüpspor’a transfer olan 1989 doğumlu İlker Cihan, ligin ilkyarısında fazla forma giyme şansı bulamaması üzerine İnegölspor’un transfer teklifini kabul etti.

SIKINTIYI GİDERDİK

İlker Cihan, bordo beyazlı ekiple 1,5 yıllık sözleşme imzalarken, kampa katılmak üzere Antalya’ya gitti. İnegölspor Futbol Şube Sorumlusu Hamit Haraslı, “İlkyarıda eksikliğini fazlası ile hissettiğimiz mevkilerin içerisinde bulunan forvet hattına eski oyuncumuz Raif Demir’i Keçiöğrengücü’nden kiralık kadromuza kattık. Sol bek mevkii için de eski oyuncumuz İlker Cihan ile 1,5 yıllığına anlaştık. Böylece bu mevkide yaşanan sıkıntıyı gidermiş olduk. Ara transfer döneminde kadromuzda görmek istediğimiz yeni isimler ile ilgili temaslarımızı sürdürüyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X