İlkyarıda kazandı

Geçtiğimiz sezon Süper Lig’e veda eden ve bu sezon yeniden Süper Lig’e yükselmek için mücadele veren iki takım, 20’nci kez kozlarını paylaşacak.

İlkyarıda kazandı

Geride kalan 19 randevuda her iki takım da 6’şar galibiyet elde ederken, 7 karşılaşmada ise taraflar puanları paylaştı. Ligin ilkyarısında Bursa’da oynanan karşılaşmayı Bursaspor, genç oyuncuları Ali Akman ve Emirhan Aydoğan’ın golleriyle 2-1 kazandı.

Manisa’da son gülen Bursaspor

İki takım bugüne kadar Manisa’da ise 9 kez karşı karşıya geldi. Bu mücadelelerde Akhisarspor 4 kez kazanırken, Bursaspor da 2 kez sahadan galibiyetle ayrıldı. Diğer 3 randevuda taraflar bir puana razı oldu. Geçen sezon Süper Lig’de Manisa’da oynanan maçı Bursaspor, 4-2 kazanmıştı. İç sahada ligde 8 maça çıkan Akhisarspor yenilgi yüzü görmezken 5 maçını kazandı, 3’ünde berabere kaldı. Bursaspor da deplasmanda 9 maça çıkarken, 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X