İmam-ı Azam Camii yenileniyor

Osmangazi Belediyesi, ilçedeki camilere de büyük katkı sağlıyor. Akpınar Mahallesi’ndeki İmam-ı Azam Camii’nin bahçesine, içerisinde kütüphane, çay ocağı, bay-bayan ve engelli tuvaletleri ile abdesthanelerin yer aldığı 2 katlı bir bina inşa eden Osmangazi

İmam-ı Azam Camii yenileniyor

Yürütülecek çalışmalar kapsamında caminin iç zemin kaplamaları değiştirilip, duvar kaplamaları, ferforje korkuluk ve sert zemin kaplamaları yenilenecek.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz ile birlikte İmam-ı Azam Camii’ne giderek çalışmaları inceledi. Başkan Dündar, “Camiler, manevi değer taşıyan yerler. İlçemiz sınırları içerisinde yer alan bütün camilerimize duyulan ihtiyaçlar doğrultusunda hizmetler götürüyoruz. Çevre düzenlemesi ve dış cephe yenilemesi çalışmalarının yanı sıra, camilerimizin temizliklerini yapıyor, park ve bahçelerini güzelleştiriyoruz. İmam-ı Azam Camii’ne de içerisinde kütüphane, çay ocağı, bay-bayan ve engelli tuvaletleri ile abdesthanelerin yer aldığı 2 katlı bir bina inşa ettik. Camimizi güzelleştirmek adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X