İmamoğlu’ndan kar açıklaması

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’da karla mücadele çalışmaları ve yol durumuna ilişkin açıklama yaptı. İmamoğlu, Beylikdüzü TÜYAP bölgesinden Hadımköy gişelerine olan güzergahta yol açma işlemlerinin devam ettiğini belirterek ”Onun dışında bütün akış sağlanmıştır” dedi. İBB Başkanı, kentte su kesintisi olmayacağını da söyledi.

İmamoğlu’ndan kar açıklaması

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’da yaşanan kar esaretine ilişkin AKOM’da açıklama yaptı.

YOL DURUMUNA İLİŞKİN SON DURUM

İmamoğlu’nun açıklamalarından satır başları şöyle:

”Kar kalınlığı genelde 35 santim, bazı yerlerde 1 metreyi aştı. Kar yağışı bugün de etkili olacak uyarılara dikkat edelim. En yoğun kar alan bölgemiz Arnavutköy. İBB olarak TEM Mahmutbey bize ait değil şurası bize ait değil demeden katkı sunmaya sıkıntıyı en az indirme çabası sürdürülmüştür. Beylikdüzü TÜYAP bölgesinden Hadımköy gişelerine olan güzergahta açma işlemleri devam etmektedir. Onun dışında bütün akış sağlanmıştır.

”HİÇBİR SU KESİNTİSİ OLMAYACAKTIR”

İstanbul’da hiçbir su kesintisi olmayacaktır. 65 bin civarında kumanya dağıttık. Sokak canlılarıyla ilgili 500 noktada 2 tonun üzerinde besleyici değeri yüksek kuru mama dağıtımımızı sürdüreceğiz. Herkese yuvasında mutlu bir gün diliyorum.”

NTV

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X