Imany Bursa’yı coşturdu

Türkiye’nin en uzun soluklu kültürel etkinliği olma özelliği taşıyan ’55’inci Uluslararası Bursa Festivali’, dünyaca ünlü Fransız şarkıcı Imany’i ağırladı.

Imany Bursa’yı coşturdu

Bursa Büyükşehir Belediyesi adına Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) tarafından bu yıl 55’inci düzenlenen ‘Uluslararası Bursa Festivali’, dünyaca ünlü Fransız şarkıcı Imany’i Bursalı hayranlarıyla buluşturdu. Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) Osmangazi Salonu’nda gerçekleştirilen konserde sahneye çıkan genç şarkıcı, müzik listelerinin zirvesine yerleşen şarkılarıyla muhteşem bir geceye adını yazdırdı.

Kendine özgün tarzı ve sempatik tavırlarıyla izleyicilerini etkileyen Imany, müzikal yolculuğuna tat veren soul, folk ve blues türlerini harmanladığı repertuarıyla Bursa’da gönülleri fethetti. ‘Altın Plak’ ödüllü şarkıcı, ‘The Shape of a Broken Heart’ adlı ilk albümündeki eserlerle, son dönemde büyük ses getiren ‘Don’t be so shy’ şarkısının yanı sıra yeni çıkacak albümünden de şarkılar söyledi. Imany, dünya listelerinde bir numara olan şarkılarını Bursa’da canlı performansla seslendirirken, eğlenceli sahne şovuyla da sevenlerini doyasıya eğlendirdi. Hayranlarının da şarkılarına eşlik ettiği Imany, keyifli konserin sonunda ayakta alkışlandı.

Imany, konserin ardından Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Durmaz Yılbirlik ile kuliste bir araya geldi. Bursa’ya ilk kez geldiğini söyleyen Imany, dinleyicileriyle bir arada olmaktan ve eğlenceli konserinden dolayı çok heyecanlı ve mutlu olduğunu sözlerine ekledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X