İmar servisinde ‘Danışma Noktası’dönemi

İnegöl Belediyesinin prosedürleri en aza indirmek ve iş işleyişini hızlandırmak amacıyla yaptığı yeniliklere bir yenisi daha eklendi.

İmar servisinde ‘Danışma Noktası’dönemi

SADULLAH ORGAN

 

Ek Hizmet Binasında İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’ne bağlı Danışma Noktasının hizmet vermeye başlamasıyla birlikte işler daha da çabuk halledebilecek.

Yeni İmar Servisi Danışma Noktası, vatandaşlara bina içerisinde yapacakları işlemleri daha kolay ve hızlı çözüme ulaştırmaları konusunda kolaylık sağlaması hedefleniyor. Danışma Noktası’nda yapılacak işler hakkında da bilgi veren Belediye Başkanı Yardımcısı Turgay Yel, ‘Danışma Noktası’nda görevli personel gelen vatandaşları ilgili servislere yönlendirmede yardımcı olacak. Vatandaşlarımızın yapı denetimleri ve proje müelliflerinin ruhsat imzası, yapı ruhsatı ve ruhsat dosyası işlemlerinin takibini yapacak, vatandaşlarımız örnek dilekçe nüshalarını da yine danışma noktamızdan temin edebilecek’ şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X