İmara açılan yeni yollar asfaltlanıyor

Osmangazi Belediyesi, Demirtaş bölgesinde açtığı yeni imar yollarını asfaltlıyor.

İmara açılan yeni yollar asfaltlanıyor

Ulaşım alanındaki yatırımlarıyla dikkat çeken Osmangazi Belediyesi, Demirtaş Mahallesi’nde imar planına uygun belirlenen yerlerde yeni imar yolları açıyor. Yürütülen çalışmalar kapsamında bölgede 20 metre genişliğinde 4 cadde ile ana yollarla bağlantıyı sağlayan 10 metre genişliğinde 6 ara yol ve siteler arası bağlantıyı sağlayan 7 metre genişliğinde 7 tali yol imara açıldı. Osmangazi Belediyesi, imara açılan ve alt yapısı tamamlanan toplam 8 kilometre uzunluğundaki yeni yolları asfaltlıyor.

Asfalt çalışmalarını inceleyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Demirtaş bölgesi Osmangazi’nin yeni gelişen bölgesi. Ayazma bölgesinde yeni imar yolları açtık ve bu imar yollarının alt yapısını düzenledik. Yürüttüğümüz çalışmalar kapsamında yeni imara açtığımız 11 sokağın asfaltlama çalışmalarını bitirdik. Şimdi de bölgedeki fabrikalar ile konutlar arasındaki bağlantıyı sağlayan Yıldız Caddesi’nin asfaltlanması için çalışma başlattık. Bölgedeki kaldırım, tretuvar ve parke taşı döşeme çalışmaları da aralıksız bir şekilde sürdürülüyor. Gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla modern Demirtaş ortaya çıkacak” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X