İMKB Ceyhan Anadolu Lisesi’nde Bilim Fuarı Açıldı

Adana’nın Ceyhan ilçesinde, İMKB Ceyhan Anadolu Lisesi üçüncü kez 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı’nı açtı. 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarının açılışı AK Parti A…

İMKB Ceyhan Anadolu Lisesi’nde Bilim Fuarı Açıldı

Adana’nın Ceyhan ilçesinde, İMKB Ceyhan Anadolu Lisesi üçüncü kez 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı’nı açtı. 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarının açılışı AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Memduh Topuz ile AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Ulu tarafından gerçekleştirildi. Açılışın ardından AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar ve beraberindekiler fuarı gezerek öğrencilerin yapmış olduğu projeler hakkında bilgiler aldı. Açılış konuşmasında öğrencilerin birbirinden güzel projeleri için tebrik eden Ak Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, “Öğrencilerin bu gibi projeler üretmesi çok güzel. İleride daha güzel çalışmalara imza atacaklarına inanıyorum” dedi. İMKB Ceyhan Anadolu Lisesi Müdürü Veysel Demir ise, “300 öğrenci ve görevli 3 öğretmen arkadaşımız 120 proje çalışması yaparak üçüncü kez 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarını düzenledik. Ders dışında öğrencilerimizi bu gibi çalışmalara yönlendirerek daha donanımlı birer birey yetiştirmeye çalıyoruz. İki gün sürecek bu etkinliklerde bütün öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi çalışmalarından ötürü tebrik ediyorum” diye konuştu. Konuşmaların ardından 5.’si düzenlenen Geleneksel Bahar Şenlikleri kapsamında katılımcılara çeşitli ikramlar yapıldı. Daha sonra Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları tarafından folklor gösterisi ve İMKB Ceyhan Anadolu Lisesi öğrencilerinin sergilediği müzik dinletisi sunuldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X