İMO’da gelenek değişmedi

İnşaat Mühendisleri Odası’nın yeni başkanı Çalışma Grubu’nun adayı Maksut Kaya oldu. Diğer aday Yaşar Poyraz da listeyi delerek Kaya’nın yönetimine Kazım Uray’ın yerine girmeyi başardı.

İMO’da gelenek değişmedi

SEYİT GÜNDOĞAN 

 

İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi’nin 14. genel kurulunda gelenek değişmedi ve Çalışma Grubu’nun adayı Maksut Kaya başkanlığa seçildi. Mevcut başkan Basri Akyıldız’ın aday olmadığı seçimde başkanlık için Maksut Kaya ile Çağdaş Mühendisler Grubu’nun adayı Yaşar Poyraz yarıştı. BAOB’da gerçekleşen seçimlerde kullanılan bin 553 oyun 757’sini alan Maksut Kaya odanın yeni şube başkanı olurken, Yaşar Poyraz ise kişisel olarak aldığı 729 oyla listeyi delerek Kazım Uray’ın yerine yönetime girmeyi başardı.

İnşaat mühendisliği ve meslektaşlarını her zaman ön planda tutan Çalışma Grubu’nun, sorunları sürekli gündeme getirerek çözüm arayan bir oluşum olduğuna dikkat çeken yeni başkan Maksut Kaya, bu çizgiyi yeni dönemde de  sürdüreceklerini söyledi. Bugüne kadar yapılan çalışmaların takipçisi ve destekçisi olacaklarının altını çizen Kaya, “Çeşitli komitelerimizle sorunları hep birlikte el ele vererek çözeceğiz. 1954 yılında kurulan TMMOB, hala aynı kanunlarla idare ediliyor. TMMOB kanununda iyileştirilme yapılması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bu göreve layık olmak adına da sonuna kadar çalışacağım” dedi. 

İMO’nun yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: Maksut Kaya (Başkan), Mehmet Albayrak, Ali Kamil Göral, Fatih Canbazoğlu, Mustafa Er, Ayşe Asena Dişbudak, Yaşar Poyraz.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X