İmralı’ya gidecek 16 kişi belirlendi!

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, HDP Grup Başkanvekili Pervin Buldan ile TBMM’de görüştü. Görüşme neticesinde, çözüm süreciyle ilgili izleme komitesinde yer alacak 16 kişi belirlendi.

İmralı’ya gidecek 16 kişi belirlendi!

Başbakan Yardımcısı Akdoğan HDP Grup Başkanvekili Pervin Buldan ve Sırrı Süreyya Önder ile görüştü. Görüşmede, İzleme Komitesi’nde yer alacak 16 isim belirlendi. İzleme Komitesi’nde akil insanların bölge başkanları ile yine heyette görev alan isimler yer alacak.

Akil İnsanlar Bölge Başkanları arasında, Akdeniz Bölgesi Rifat Hisarcıklıoğlu, Doğu Anadolu Bölgesi Can Paker, Ege Bölgesi Tarhan Erdem, Güneydoğu Anadolu Bölgesi Yılmaz Ensaroğlu, İçanadolu Bölgesi Ahmet Taşgetiren, Karadeniz Bölgesi Yusuf Şevki Hakyemez ile birlikte 9 isim daha yer alacak.

16 kişilik İzleme Komitesi’nde yer alacak isimler arasında ise Kadir İnanır ve Öztürk Türkdoğan da bulunuyor.

HDP’nin genişletilmiş heyeti bu hafta sonu İmralı’ya gidecek, bir sonraki İmralı ziyaretinde ise 16 kişiden oluşan İzleme Komitesi de yer alacak. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X