İMSİAD’da Andıç dönemi

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (İMSİAD) Adil Gökçadır görevi Mustafa Andıç’a devretti.

İMSİAD’da Andıç dönemi

AYŞEGÜL GÜRAL AKTÜRK

Derneğin önceki akşam Ördekli Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen olağan genel kurulunda tek liste oylandı ve Mustafa Andıç başkanlık koltuğuna oturdu. 

Sektöre katkı zağlamak için tüm kurumlarla yakın ilişki içerisinde olmaya çalışacaklarını belirten Andıç, ‘’Belediyelerimizin imardan sorumlu başkan yardımcıları ve imar müdürleriyle, bankaların Bursa bölge müdürleri, yabancılara gayrimenkul satan aracı kuruluşlarla, Tapu Kadastro ve Çevre Şehircilik Bursa Bölge Müdürlükleri ile üç ayda bir periyodik toplantılar düzenleyeceğiz” dedi. 

Mustafa Andıç’ın Başkan olduğu yönetim kurulunda Orhan Çiçek, Osman Kalaycı, Atilla Ödünç, Kemal Bilim, Mehmet Çelebi, Mehmet Altınışık, Gürol Ferik, İbrahim Aydın, Burak Coşkun ve Murat Ay yer aldı.

ÜYE SAYISI 200’E ÇIKTI

Genel kurulun açılışında konuşan Kurucu Başkan ve geçmiş dönem Başkanı Adil Gökçadır da, derneğin zor bir dönemi geride bıraktığının altını çizdi. 

İMSİAD’ın üye sayısının 200’e çıktığını hatırlatan Gökçadır, ‘’Yeniden görev yaptığım bu 15 aylık olağanüstü dönemde bana güvenmiş insanları yanıltmamak adına elimden gelen çabayı gösterdim. Elbette hatalarım olmuştur. Görev yaptığım bu kısa dönemde bilmeden, istemeden kırdıklarım varsa beni affetsinler. Birlikte çalıştığım yönetim kurulundaki arkadaşlarıma, desteğini eksik etmeyen siz değerli İMSİAD üyelerine yürekten teşekkür ederim” ifadelerini kullandı

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X