İmzalar atıldı

Bu sezon ilk kez Deplasmanlı Basketbol Ligi’nde mücadele edecek İnegöl Belediyespor’da teknik ekip sözleşme imzaladı.

İmzalar atıldı

SADULLAH ORGAN

Deplasmanlı Basketbol Ligi’nde mücadele edecek olan İnegölspor Belediyespor’da anlaşmaya varılan teknik heyeti için imza töreni düzenledi. Kulüp tesislerimizde düzenlenen ve Basketbol Şube Sorumluları Ümit Süha Yiğit ile Ali Ezim’in yer aldığı törenle Başantrenör İsmail Doğrutekin, Menajer Berk Güleçyıldız, Yardımcı Antrenörler Behçet Öztürk ile Batuhan Yeşilova sözleşme imzaladı. 

Basketbolda yeni bir oluşum içinde olduklarını söyleyen Basketbol Şube Sorumlusu Ümit Süha Yiğit, şöyle konuştu: 

“6 senedir devam eden amatör branş maceramız basketbol eklenerek daha da renklenecek diye düşünüyoruz. Bölgesel Lig’de de faaliyet göstermek üzere teknik heyetimizle anlaştık. Bu sene kuracağımız takımın ilk sezonunda bir üst lige çıkartacağına inanıyoruz. Zaten bütün planlamamızda aslında bölgesel lig için değil bir üst lig için yapıyoruz.”

HEYECANLIYIZ

İnegöl’ün basketbolu ve sporu ileriye taşıyabilecek fiziki şartlara sahip olduğunu söyleyen Başantrenör İsmail Doğrutekin ise “Daha önce bir iki şehirde çalıştım. İnegöl’de ilk çalışmanın verdiği bir heyecan içindeyiz. İnegöl’de basketbolu getirmek, basketbolu kalıcı hale getirmek hedefimiz. Bu konuda çok titiz çalışıyoruz” dedi. Menajer Berk Güleçyıldız da “Öncelikle tekrar İnegöl’de olmaktan dolayı çok mutluyum. Çok heyecanlıyım. Gerek kulüpte gerek şehirde harika bir enerji var. İnşallah bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz. İnegöl Belediyesporumuzu olması gereken yerlere hep beraber taşıyacağız” diye konuştu

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X