İnallar’da temmuz fırsatları

Citroën İnallar, temmuz ayı süresince anahtar teslim fiyatında 12 bin 100 liraya varan indirimler ve 40 bin liraya 20 ay yüzde 0.89’a varan faiz oranıyla cazip fırsatlar sunuyor.

İnallar’da temmuz fırsatları

Şirketten yapılan açıklamaya göre, kampanya dahilinde Citroën ticari araçlardaki anahtar teslim fiyatlarında 12 bin 100 liraya varan indirimler sunulurken, binek Citroën modellerindeki indirimler 9 bin 200 lirayı buluyor. İnallardan yapılan açıklamada, C4 Cactus, C4 Picasso ve Grand C4 Picasso, Berlingo Panelvan ve Berlingo Combi modellerinde 40 bin liraya 20 ay yüzde 0,89, C3, C-Elysee (1.6 HDi Attraction hariç), Nemo Panelvan ve Nemo Combi modellerinde 20 bin liraya 20 ay yüzde 0,89 faizli kredi kampanyası sunulduğu kaydedildi. Açıklamada, “Uzun yolları dize getiren yakıt verimliliğine sahip yüksek performanslı motorları ve konfor özellikleri ile öne çıkan Citroën modellerinde avantajlar temmuz ayında hız kesmeden devam ediyor. Temmuzda Citroën’in ticari ve binek araçlarının belirli modellerinde 12 bin 100 liraya varan indirimler ve 40 bin liraya 20 ay yüzde 0.89’a varan faiz oranları İnallar’da sizleri bekliyor” denildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X