İnancın şampiyonu Yeşimspor

Turuncu mavililerin basketbol takımı, tamamı 17 yaşındaki oyunculardan oluşan genç takımı ile Büyük Erkekler Ligi’nde birincilik kupasını kaldırdı.

İnancın şampiyonu Yeşimspor

Büyük Erkekler Basketbol A Ligi’nde heyecan sona ererken, Yeşimspor şampiyonluk kupasının sahibi oldu. Ligde oynadığı 22 maçta 20 galibiyet alarak mutlu sona ulaşan turuncu mavili takım, mart ayında başlayacak Bölgesel Lig’de Bursa’yı temsil etme hakkını elde etti. Yeşimspor ayrıca, Türkiye’de bu düzeyde bugüne kadar mücadele eden en küçük yaş ortalamasına sahip takım olma başarısını gösterdi. Ligin son maçında Atatürk Spor Salonu’nda Vatanspor’u mağlup eden Yeşimspor’a kupa ve madalyalarını Basketbol İl Temsilcisi Emre Bayer takdim etti.

KUPAYI ŞANKAYA’YA GÖTÜRDÜLER

Şampiyonluk kupasını Yeşim Tekstil CEO’su Şenol Şankaya’ya getiren Kulüp Direktörü ve Başantrenörü Cem Çağal, 2003 yılında kurulan takımlarının büyük Yeşim ailesinin bir rengi olduğunu dile getirerek, ‘Gerektiğinde yoktan var edilebildiğine, yüreklerin birleştirilebildiğine ve şartlar ne olursa olsun inancı koruyarak çok çalışıldığı takdirde farkındalık sağlanabileceğine dikkat çekiyoruz. Tüm bu değerleri bize öğreten Yeşim Tekstil CEO’su Şenol Şankaya’yı gururlandırmak için var gücümüzle çalışıyoruz’ dedi. 

sankaya.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X