İnancın zaferi!

Karagümrük galibiyetiyle play off yarışında önemli bir attıklarını belirten Taşkın Güngör, “Keçiörengücü ile cuma günü oynayacağımaz maçta İnegöl halkının desteğine ihtiyacımız olacak” dedi.

İnancın zaferi!

Sadullah ORGAN

 

Fatih Karagümrük’ü İstanbul’da ilk yarıda bulduğu gollerle 2-1 yenerek, Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup’ta play off umudunu iyice yeşerten İnegölspor’da yüzler gülüyor. 

Teknik Direktör Taşkın Güngör, kendileri için son derece önemli bir galibiyete imza attıklarını belirterek, “Elde ettiğimiz 3 puanla play-off gurubuna kalma şansımızı arttırmış olduk. Mücadelelerinden dolayı futbolcularımı kutluyorum.Hedefe inanan, karakterli oyunculara sahip bir takımımız var. Bu mücadelemizi 34. hafta sonuna kadar taşıyıp hedefe ulaşmak istiyoruz. Şimdi önümüzde cuma günü oynayacağımız çok kritik bir Keçiörengücü maçı var. Bu ligin belki de en iyi takımıyla karşılaşacağız. Rakibimizi yenip ilk 5 için iyice umutlanmak istiyoruz. İnegöl halkının desteklerine çok büyük ihtiyacımız var” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X