‘İnandırdıysam ne mutlu bana’

Bir AVM’nin düzenlediği söyleşiye katılan Paramparça dizisinin başrol oyuncusu Erkan Petekkaya, rolüyle ilgili aldığı övgüler karşısında duygulandı.

‘İnandırdıysam ne mutlu bana’

İLTİFATLAR BENİ GURURLANDIRDI

Dizide Cihan Gürpınar’a hayat veren başarılı oyuncu Erkan Petekkaya, hayranlarının yere göğe sığdıramadığı ‘fedakar baba’ karakteriyle ilgili konuştu. Dizide kızlarına olan yaklaşımı ve sevgisi nedeniyle rolünün hakkını fazlasıyla verdiği düşünülen Petekkaya, ‘Bu iltifatlar beni gururlandırdı. Eğer sizleri rolüme inandırabildiysem ne mutlu bana’ dedi.

AĞLATMAK YERİNE GÜLDÜRMELİYİZ

Ankara’daki renkli buluşmada sevenleriyle kucaklaşan ve onlarla bol bol fotoğraf çektiren Erkan Petekkaya, gerçekte çok iyi bir absürt komedi oyuncusu olduğunu, insanları ağlatmak yerine güldürmenin çok güzel bir duygu olduğunu ifade etti. Sevenlerinin sorularını da yanıtlayan Petekkaya, ‘El ele vererek güzel ülkemizi dünyanın önde gelen ülkeleri arasına taşımalıyız’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X